Παιδονευρολογικό Συνέδριο
Διαβάστηκε 3,085 φορές

 

 

 

Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Παιδονευρολογικής Εταιρείας σας προσκαλώ στο 12ο Πανελλήνιο Παιδονευρολογικό Συνέδριο που πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza της Αθήνας την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Δεκέμβριου 2012.
Θεωρούμε ότι οι δύσκολες, οικονομικές κυρίως συγκυρίες που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας δεν θα πρέπει να ανακόψουν τις επιστημονικές δραστηριότητες που συμβάλλουν στη δια βίου μάθηση, τη διατήρηση και αναβάθμιση της επιστημονικής γνώσης και των οποίων τελικός στόχος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικής φροντίδας στα παιδιά και τους εφήβους της χώρας μας.
Η Ελληνική Παιδονευρολογική Εταιρεία έχει συνεχή, πολυετή και ζωντανή παρουσία στα επιστημονικά δρώμενα. Αυτήν την παράδοση και το υψηλό επίπεδο φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε με τη διοργάνωση του 12ου Συνεδρίου. Η θεματολογία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα της Παιδονευρολογίας όπως Επιληψία, όπου εφέτος εστιάζουμε στις
επιληπτικές εγκεφαλοπάθειες, Εγκεφαλική Παράλυση, Διαταραχές τουΦάσματος του Αυτισμού και αλλά επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα.
Αναγνωρίζοντας τους “δεσμούς αίματος” που μας συνδέουν με του Έλληνες Παιδιάτρους αλλά και την ανάγκη να συμβάλλουμε στο καθημερινό, απαιτητικό έργο που προσφέρουν στην Ελληνική Κοινωνία αποφασίσαμε να εντάξουμε στο πρόγραμμα ένα κλινικό φροντιστήριο με συχνά νευρολογικά προβλήματα που καλείται να επιλύσει ο γενικός παιδίατρος . Ελπίζουμε αυτή η καινοτομία να βρει ανταπόκριση και
να συνεχιστεί και στις επόμενες διοργανώσεις.
Οι ομιλητές είναι έμπειροι, καταξιωμένοι Έλληνες επιστήμονες και η παρουσία τους θεωρώ ότι αποτελεί εχέγγυο για την εκπλήρωση των στόχων του συνεδρίου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και εγώ προσωπικά θεωρούμε τη συμμετοχή σας τιμητική και καθοριστική για την επιτυχία του συνεδρίου.

Με εκτίμηση

Ευσταθία Κατσαρού – Πεκτασίδη
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου

 

 

 

δημοφιλη αρθρα

ειδατε προσφατα