Ποιοι ειμαστε

ΠΟΙΟΙ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Ο  ιστότοπος αυτός είναι καθαρά επιστημονικός, με Παιδιατρικό  περιεχόμενο και έντονη την παρουσία του κοινωνικού στοιχείου.

Είναι μη κερδοσκοπικός ιστότοπος και απουσιάζει κάθε είδος «λευκής» ή «γκρίζας» διαφήμισης. Απλά μέσα από αυτόν εκφράζεται το μεράκι κάποιων ανθρώπων, χωρίς εμμονές ή μονομανίες για κάποια θέματα της Παιδιατρικής κοινωνικο-επιστημονικο-φιλοσοφικού χαρακτήρα.

Κύριοι συντελεστές είναι ο Αν. Καθηγητής Παιδιατρικής Παναγιώτης Σπυρίδης(κάτοχος της ιστοσελίδας), η Παιδίατρος Ειρήνη Γιαννάτου,  ο Γιώργος Σπυρίδης, Παιδοχειρουργός, εξειδικευμένος στην παιδοχειρουργική Ογκολογία και ο Νίκος Σπυρίδης , Επίκουρος Καθηγητής Παιδιατρικής ( Λοιμωξιολόγος).

Οι συνεργάτες, συγγραφείς των κειμένων είναι όλοι καταξιωμένοι επιστήμονες στο γνωστικό αντικείμενο που υπηρετούν, επιλεγμένοι και προσκεκλημένοι από την τετραμελή κεντρική ομάδα.

Απευθύνεται σε γονείς και Παιδιάτρους, κατά βάση, εμφανίζει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλους τους επιστήμονες υγείας, ανεξαρτήτως γνωστικού αντικειμένου και τέλος για επισκέπτες που θα ήθελαν να διαβάσουν μία αξιόπιστη άποψη για ένα θέμα υγείας που τους ενδιαφέρει.

Ασχολείται κυρίως με τη σωματική και την ψυχική υγεία του παιδιού και της οικογενείας του, αγαθά που σχετίζονται άμεσα με τη δημιουργία μιας , από κάθε άποψη, υγιούς κοινωνίας.

Είναι έργο αρκετά επίπονο μια και κάθε στήλη απαιτεί συνεχή ανανέωση με νέα κείμενα με φαντασία και έμπνευση. Μία ανανέωση που να πιάνει το σφυγμό κάθε στιγμής και να εξασφαλίζεται από τον ικανότερο και καταλληλότερο συγγραφέα.

Όμως χαλάλι οι κόποι μας! Μας αποζημιώνει και με το παραπάνω με την καθημερινή υψηλή επισκεψιμότητα που εμφανίζει από επισκέπτες από όλη την Ελλάδα  και από Έλληνες του Εξωτερικού.

**Στο πεδίο επικοινωνία μπορείτε να μας στέλνετε ιδέες για νέα θέματα που θα θέλατε να διαπραγματευτούμε. Σας παρακαλούμε, να μην υποβάλλετε ερωτήσεις, διότι είναι δυνατόν να σας δώσουμε μια λανθασμένη απάντηση από μη καλή κατανόηση του προβλήματός σας και ακόμη δεν είναι στους στόχους μας να καταργήσουμε τον Παιδίατρό σας, αλλά να διευκολύνουμε το έργο του προσφέροντας σε σας γνώση.

Με τιμή και περίσσεια αγάπη

Παναγιώτης Σπυρίδης
Ειρήνη Γιαννάτου

Γιώργος Σπυρίδης
Νίκος Σπυρίδηςδημοφιλη αρθρα

ειδατε προσφατα