Η επόμενη μέρα της ιστοσελίδας μας
Διαβάστηκε 3,802 φορές

Αγαπητοί φίλοι της  paidiatriki.gr,

Όπως γνωρίζετε η ιστοσελίδα έχασε πριν από 2 μήνες τον δημιουργό και εμπνευστή της Παναγιώτη Σπυρίδη. Η απώλεια πέρα από την ανθρώπινη πλευρά της, έχει και συνέπειες για όλο το επιστημονικό και κοινωνικό έργο που επιτελούσε ο Παναγιώτης Σπυρίδης.

Η paidiatriki.gr, αποτελεί συλλογική δουλειά και μόνο έτσι θα μπορούσε να επιτελέσει το έργο της. Τα υπόλοιπα μέλη αυτής της ομάδας, η Ειρήνη Γιαννάτου, ο Γιώργος Σπυρίδης και ο υπογράφων αυτό το κείμενο, Νίκος Σπυρίδης, στηρίξαμε αυτή το προσπάθεια με ότι δυνάμεις και δυνατότητες είχε ο καθένας από εμάς αλλά τώρα έφτασε η ώρα να αναλάβουμε τη διαχείριση αυτής της ιστοσελίδας, να διατηρήσουμε το υψηλό της επίπεδο και να την σπρώξουμε προς τα εμπρός. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, ο χρόνος ελάχιστος, η θέληση όμως όπως πάντα θα υπερισχύσει.

Η ιστοσελίδα αυτή θα συνεχίσει την ανεξάρτητη πορεία της με μοναδικό γνώμονα την ενημέρωση επί παιδιατρικών θεμάτων και με οδηγό πάντα τη γνώση που βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα και όχι σε προσωπικές απόψεις που στερούνται τεκμηρίωσης. Η επιθυμία μας είναι αυτή η ιστοσελίδα να αποτελέσει βήμα και για νεότερους συναδέλφους οι οποίοι θα μπορούν να αναλύουν θέματα με ενδιαφέρον για γονείς και παιδιάτρους, να περιγράφουν ενδιαφέροντα περιστατικά από τη κλινική τους πράξη ενώ θα γίνει προσπάθεια διασύνδεσης της παιδιατρικής με άλλες ειδικότητες της ιατρικής οι οποίες εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στην καλύτερη φροντίδα των παιδιών.

Στις σκέψεις μας επίσης είναι να οργανώσουμε με το καιρό δράσεις γύρω από τη ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών, ενημερωτικές εκδηλώσεις για γονείς, σεμινάρια για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών με απώτερο σκοπό την ολιστική προσέγγιση της φροντίδας των παιδιών.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη όλων αυτών των χρόνων, καλώς ήρθατε ξανά.. και καλή ανάγνωση!

Φιλικά

Νίκος Σπυρίδης

δημοφιλη αρθρα

ειδατε προσφατα