Αλλαγή Επαγγελματικής Σελίδας
Διαβάστηκε 3,246 φορές

ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ. Συναισθηματικά φορτισμένη, γλυκόπικρη ημέρα η σημερινή. Ανακοίνωσα τη μεταφορά από 1/1/2017 του συνόλου της επαγγελματικής μου δραστηριότητας στο νοσοκομείο “Μητέρα” Παίδων, ένα μεγάλο παιδιατρικό νοσοκομείο με παράδοση και ιστορία στο χώρο. Αναλαμβάνω επισήμως ως Δ/τής Παιδοχειρουργικής Ογκολογίας με εμπλοκή όμως στη κάλυψη γενικής παιδοχειρουργικής και νεογνών του μαιευτηρίου.

Φεύγοντας από το Ιατρικό Κέντρο/Γαία, όπου πριν απο 6 χρόνια έκανα τα πρώτα μου βήματα στον ιδιωτικό τομέα, αφήνω πίσω μου πολλές καλές αναμνήσεις, σπουδαίους συνεργάτες και ανεκτίμητους φίλους. Θα μου λείψετε πολύ αν και δεν πρόκειται να χαθούμε.

Ευχαριστώ τον κόσμο του Ιατρικού και του αγαπημένου μου Γαία για την γενναιόδωρη στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ το Μητέρα για την ευκαιρία που μου δίνει. Νέες προκλήσεις μπροστά!

Ο εκ των συνδιαχειριστών της Ομάδας “Παιδιατρική” και της ιστοσελίδας www.paidiatriki.gr, συνεργάτης μας Παιδοχειρουργός, Γιώργος Σπυρίδης,κοινοποίησε προς τους φίλους του τα παρακάτω, που αναφέρονται στην αλλαγή του χώρου της επαγγελματικής του δραστηριότητας. Του ευχόμαστε συνέχεια της επαγγελματικής του επιτυχίας.
ΟΙ συνεργάτες του Ειρήνη Γιαννάτου και Παναγιώτης Σπυρίδης.

δημοφιλη αρθρα

ειδατε προσφατα