…και πριν αλέκτωρ λαλήσει…

Γράφει ο Παναγιώτης Σπυρίδης

Αναπλ. Καθηγητής Παιδιατρικής

Παναγιώτης Σπυρίδης

Διαβάστηκε 2,258 φορές

Έγραψα ένα σχόλιο στις 23/12/2011 με τίτλο: «Μαθήματα ηθικής και δεοντολογίας» και αποδείχθηκε προφητικό!

 

 

Άρχισαν ήδη να μας βομβαρδίζουν με την είδηση ότι στο Χονγκ-Κονγκ εμφανίσθηκε κρούσμα γρίπης Η5Ν1 σε 39χρονο Κινέζο που βρίσκεται στην Εντατική με πνευμονία σε κρίσιμη κατάσταση και την επομένη των Χριστουγέννων κατέληξε.

Στη συνέχεια ακολουθεί  η «καθησυχαστική» είδηση, ότι ο εν λόγω ιός, αν προσβάλλει άνθρωπο, έχει θνησιμότητα 60% κ.λ.π. Εκείνο που δεν μας είπαν ακόμη είναι ότι όσοι εμβολιασθήκατε με το εποχικό εμβόλιο γρίπης 2011-2012, είστε εκτεθειμένοι στον νέο ιό γρίπης των πτηνών, αν υπάρξει επιδημία και θα δούμε τι θα κάνουμε με εσάς. Ίσως σας κάνουμε μια καλύτερη τιμή!

Αυτά! ..και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Το επόμενο που θα τολμήσω να προφητεύσω είναι ότι το εμβόλιο είναι ήδη έτοιμο ή και εναλλακτικά , από σήμερα ως τον Απρίλιο του 2012, όποιος βήχει θα πρέπει να παίρνει επί 5 ημέρες αντιγριπικό φάρμακο (oseltamivire ή κάποιο άλλο), ας μην αναφέρω ονόματα σκευασμάτων.

Δεν θα εκπλαγώ αν δω στην τηλεόραση κάποιους από τους θεσμικούς «παράγοντες» της υγείας στην Ελλάδα, να καταπίνουν χάπια για να δείξουν στον κόσμο το « δρόμο της σύνεσης!»

 

Έγραψα ένα σχόλιο στις 23/12/2011 με τίτλο: «Μαθήματα ηθικής και δεοντολογίας» και αποδείχθηκε προφητικό!…

δημοφιλη αρθρα

ειδατε προσφατα