Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην πόλη!
Διαβάστηκε 1,030 φορές

 

 

 

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών αλλά και μια καλή ευκαιρία για τους μεγάλους να νοιώσουν για λίγο παιδιά! Ο στολισμός του σπιτιού, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα μαζί με τις μυρωδιές από την κουζίνα της μαμάς και τα χαρούμενα τραγούδια των παιδιών ολοκληρώνουν το σκηνικό των Χριστουγέννων.

Τα δώρα που θα φέρει ο Άγιος Βασίλης τη νύχτα της παραμονής αλλά και μια μικρή βόλτα στην στολισμένη πόλη είναι αρκετά για να κάνουν τα Χριστούγεννά μας μαγικά!

Αναζητήσαμε  γωνιές της Αθήνας  που κρύβουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και χαράξαμε ένα όμορφο ταξίδι …

 

Ακολουθήστε μας!

22 Δεκεμβρίου 2011 – Πρώτος σταθμός: Το Ψηφιακό Πλανητάριο

«Το άστρο των Χριστουγέννων»

Το άστρο που οδήγησε τους τρεις μάγους στη φάτνη με το Θείο Βρέφος στη Βηθλεέμ.

Τι ήταν άραγε αυτό το μυστηριώδες άστρο, του οποίου το φως φωτίζει και εμπνέει τους ανθρώπους εδώ και 2.000 χρόνια;

23 Δεκεμβρίου 2011 – Δεύτερος σταθμός: Η Χριστουγεννοχώρα στο River West

Η Χριστουγεννοχώρα του εμπορικού κέντρου RIVER WEST από τις 16 Δεκεμβρίου 2011 θα φιλοξενήσει το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα να ανακαλύψουν τα ήθη και τα έθιμα των Χριστουγέννων από διαφορετικούς τόπους της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

24 Δεκεμβρίου 2011 – Tρίτος σταθμός: Παγοδρόμιο

…είπαμε ότι θα γίνουμε η Δανία του Νότου και το κάναμε! …τα παγοδρόμια στην Αθήνα είναι περισσότερα από τα περίπτερα!

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και τα παγοδρόμια ταιριάζουν τέλεια με το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό μας! λέμε ΝΑΙ λοιπόν στο πατινάζ στον πάγο και κάνουμε στάση για ζεστή σοκολάτα και ένα τριπλό άξελ! …η γιαγιά να μείνει στον πάγκο!

Υπάρχουν πολλές επιλογές για πατινάζ στον πάγο στην Αθήνα, ενδεικτικά αναφέρω τον πολυχώρο του Odeon Kosmopolis στο Μαρούσι, το παγοδρόμιο στο Copa Copana, τον πολυχώρο Escape Center στο Ίλιον, το ICE ARENA στο Athens Heart και πολλά άλλα…

…το ταξίδι συνεχίζεται…

 

Τα δώρα που θα φέρει ο Άγιος Βασίλης τη νύχτα της παραμονής αλλά και μια μικρή βόλτα στην στολισμένη πόλη είναι αρκετά για να κάνουν τα Χριστούγεννά μας μαγικά!

Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων προτείνουμε…

δημοφιλη αρθρα

ειδατε προσφατα